Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic Üniversite Sınavına 34 Hafta (238 Gün) Kaldı

• Konuyu başlatan deleteduser
  • Başlangıç tarihi

deleteduser

Bu sene Üniversite sınavına girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim, hepinizi elemeye geliyorum :D

Şaka bir yana bende stresten bir gıdım eser yok, çok rahat davranıyorum sanırım

Elminsterxld
Kardeşim atma yks postu lütfen insta giriyorum görüyorum oraya giriyorum görüyorum bi burda yoktu bunu da gördük moral 0 dayi

Echosal#0001
Kardeşim atma yks postu lütfen insta giriyorum görüyorum oraya giriyorum görüyorum bi burda yoktu bunu da gördük moral 0 dayi
1 yıl noyunca köpek gibi bot yazıp yks'ye girince hocaya const ve let tanımlamarını anlatma şeklim

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)