Alınacak SADECE HESAP AÇARAK PARA KAZANMAK İSTERMİSİN?

maybe#0006
Sadece hesap açarak para kazanmak istermisin ?

Google'dan veya herhangi bir tarayıcıdan isim yazarak hesap açıyorsun ve hiçbir şekilde onaylamıyorsun yani onaysız hesap açıyorsun bu kadar kolay
detay için discord'dan yazınız maybe#0006
1 HESAP 1 TL DEN ALINACAKTIR. DETAY İÇİN DİSCORD DM

Konu Sahibi
maybe#0006
olumsuz tarayıcıdan discord açıp discord'u tarayıcıdan aç diyor sonrasında benim dediğim isimle hesap açıcaksınız ve hiçbir şekilde gmail telefon yazmıcaksınız sadece doğum tarihini yazıcaksın benim dediğim discord'a girip owo daily yazıcaksın sana kutu ve owo money vericek sonrasında hesabın tokenini bana atıcaksın. çok uzun yazdım ama çok kısa bi işlem 1 hesap = 1 tl

unknown#0000
olumsuz tarayıcıdan discord açıp discord'u tarayıcıdan aç diyor sonrasında benim dediğim isimle hesap açıcaksınız ve hiçbir şekilde gmail telefon yazmıcaksınız sadece doğum tarihini yazıcaksın benim dediğim discord'a girip owo daily yazıcaksın sana kutu ve owo money vericek sonrasında hesabın tokenini bana atıcaksın. çok uzun yazdım ama çok kısa bi işlem 1 hesap = 1 tl
yeni hesapların tokenleri her girişte sıfırlanıyor kardeş senin proje yatış onu bende akıl ettim :D

unknown#0000
eski token alman lazım eski tokenleride 2tl den satanları gördüm senin o sistemi döndürebilmen için 1000 token alman lazımki sana günde 1m owo cash bırakabilsin oda min 1500-2000tl para yapar 50 gün de boşta çalışıcak daily 1k olsun diye

Konu Sahibi
maybe#0006
eski token alman lazım eski tokenleride 2tl den satanları gördüm senin o sistemi döndürebilmen için 1000 token alman lazımki sana günde 1m owo cash bırakabilsin oda min 1500-2000tl para yapar 50 gün de boşta çalışıcak daily 1k olsun diye
kanka sen eski token satanları bana bi göstersene. maybe#0006

unknown#0000
pff olayı yanlış anladın kanka direk kapat dediğim kapat işte tokeni alıp çıkış filn yapma gizli sekmede yap bu işi ve işin bitince çıkış yapma sadece sekmeyi kapat.
oooooo heykel yapsak beton yetmez he dur bakayım hacı yarın işten gelince deniycem

unknown#0000
aklında ortaklık gibi birşey varsa OWO BANK falan TR nin en büyük owo rezervlerini kurmak gibi bi görüşelim dmden

unknown#0000
yazarım 5dk da bi hesap açıcı , sadece hcaptcha elimizle geçeriz o kadar

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi