jasupi Discord Moderatör jasupi#0001 Katılım 25 Şub 2022 Mesajlar 289 Tepkime puanı 102 Şehir Samsun 15 Eyl 2022 #1 Ios'a ve Androide gelen bazı yeni emojiler artık Discord platformuna da eklendi. Bu emojiler sadece benim fark ettiklerim. Değişey ve ya yeni bir emoji fark ederseniz yorumlara bekliyorum
Ios'a ve Androide gelen bazı yeni emojiler artık Discord platformuna da eklendi. Bu emojiler sadece benim fark ettiklerim. Değişey ve ya yeni bir emoji fark ederseniz yorumlara bekliyorum
Aventia Aventia | Yasin Yönetici Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,698 Tepkime puanı 1,050 Şehir Samsun 15 Eyl 2022 #2 Alışılmış emojilerin dışında yeni emojilerin eklenmesi oldukça güzel olmuş, hoş gözüküyor. Paylaşım için teşekkürler.
Alışılmış emojilerin dışında yeni emojilerin eklenmesi oldukça güzel olmuş, hoş gözüküyor. Paylaşım için teşekkürler.
Calpim Calpim#0008 Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 1,720 Tepkime puanı 452 Şehir Yurtdışı 15 Eyl 2022 #3 Gayet net emojiler olmuş, hoş duruyor. Paylaşım için teşekkürler.
deleteduser 15 Eyl 2022 #4 jasupi' Alıntı: Ios'a ve Androide gelen bazı yeni emojiler artık Discord platformuna da eklendi. Ekli dosyayı görüntüle 5654 Bu emojiler sadece benim fark ettiklerim. Değişey ve ya yeni bir emoji fark ederseniz yorumlara bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yeni gelen emojilerden daha fazla ekleyebilirler. IOS'umda daha çok var çünkü Moderatör tarafından düzenlendi: 15 Eyl 2022
jasupi' Alıntı: Ios'a ve Androide gelen bazı yeni emojiler artık Discord platformuna da eklendi. Ekli dosyayı görüntüle 5654 Bu emojiler sadece benim fark ettiklerim. Değişey ve ya yeni bir emoji fark ederseniz yorumlara bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yeni gelen emojilerden daha fazla ekleyebilirler. IOS'umda daha çok var çünkü
trickster Trickster#0033 Katılım 8 Eyl 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 3 Şehir Mersin 16 Eyl 2022 #5 Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Son düzenleme: 16 Eyl 2022