Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Yardım Discord Çalışan OwO hunt bot'u olan varmı ?

Fearless#1234
Merhaba , şuan aktif çalışan owo hunting botunuz varmı acaba ? eğer varsa benimle paylaşabilirmisiniz ? 😅

Konu Sahibi
ActuallyFearless
Fearless#1234
Kendi yaptığım bir sistemim var da çalınmasını göze alamam kanka. GitHub'ta az araştır bulursun
Açıkçası uzun süredir arıyorum bir kaç tane buldum bazıları çalışsada doğrulama yememek için bir süre bekliyor ya atıyorum 3dk sonra çalışmıyor

Konu Sahibi
ActuallyFearless
Fearless#1234
Sisteme düzen getirmeyi düşünüyorum ne zamandır zaten, biraz düzenledikten sonra Discord üstünden ulaşırım belki
teşekkür ederim ulaşırsran sevinirim ben birtane buldum ama hiç beklemiyor bypass var diyor bakalım chapchta atacakmı

Unknown#0000
Pek paylaşan olur mu bilemiyorum çünkü piyasada olanların paylaşılması yasak sahipleri tarafından belirtilmiş bulursan valla kullanırsın bende var v5 sürümü fakat oto captcha şeyi sıkıntı ya mesela gece sen aktif değilken doğrulamaya düşünce sana etiket atıyor ama gece yani uyuyon haberin olmaz fln oto doğrulama geçen vardı v6 onu arkadaş almıştı panelli o baya iyi onu bulursan al derim. Githubta çok çalışan bir şey yok ama temelleri vardı sanırım geliştirirsen kendin yaparsın

Konu Sahibi
ActuallyFearless
Fearless#1234
Pek paylaşan olur mu bilemiyorum çünkü piyasada olanların paylaşılması yasak sahipleri tarafından belirtilmiş bulursan valla kullanırsın bende var v5 sürümü fakat oto captcha şeyi sıkıntı ya mesela gece sen aktif değilken doğrulamaya düşünce sana etiket atıyor ama gece yani uyuyon haberin olmaz fln oto doğrulama geçen vardı v6 onu arkadaş almıştı panelli o baya iyi onu bulursan al derim. Githubta çok çalışan bir şey yok ama temelleri vardı sanırım geliştirirsen kendin yaparsın
arkadaşın v6'yı nerden almıştı

Unknown#0000
arkadaşın v6'yı nerden almıştı
itemsatışta bir satıcı varya en çok bilenen bu botların temelini yapan adammıydı neydi adını hatırlamıyom 2 arkadaş yapmıştı fln onlardan aldıydı sanırım veya onlara benzeyen bir altyapıdan ama web panelliydi itemsatışta duruyorsa bak derimde şuan ben bir baktım v6 diyince normal v5 gibi birşey çıkıyor o 2 arkadaştan anlamadım ben bir sorayım arkadaşa

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)