- pashacontact
- Hesap rozetleri
- Bronz Nitro Rozeti (2 Aylık Nitro) - 17 Aylık Boost Rozeti (15 Aylık Görünümlü, 20 Gün Sonra 18 Aylık Görünümüne geçecek) - Bir Görev Tamamlandı - ORBS Çırak Rozeti
- Hesap kurulma tarihi
- 8 Nis 2020
- ID'nin ilk 3 hanesi
- 697
- Fiyat
- Teklif Alıyorum ₺
- Pazarlık
- Var
- Takas
- Yok
・İsteğe bağlı olarak; alınabilecek ekstra rozetler: Eski Kullanıcı Adı - Hypesquad Rozeti - Aktif Geliştirici Rozeti
・İsteğe bağlı olarak; aktif geliştirici rozeti anında alınır, bot aktif sadece ben kaldırdım 1 saniyelik işlem, botun aktif olduğu sunucu ve rozeti geri almak için komut mevcut.
・İsteğe bağlı olarak; görev rozetlerini ve çırak rozetini kaldırmanın yöntemi var tercih edebilirsiniz.
・Mağazada belirli ürünler için 3530 Orbs Puanı mevcut. (Bazı dekorasyon ürünleri ve 3 Günlük Nitro Kredisi)
・OG kurucuyum fakat maili mecbur değiştirip teslim edebilirim, yada ödemeden sonra sizin istediğiniz maile veririm, çünkü mailim çoğu platformuma da bağlı.
Ulaşmak için: pashacontact satacağım hesaba yazabilirsiniz.
・İsteğe bağlı olarak; aktif geliştirici rozeti anında alınır, bot aktif sadece ben kaldırdım 1 saniyelik işlem, botun aktif olduğu sunucu ve rozeti geri almak için komut mevcut.
・İsteğe bağlı olarak; görev rozetlerini ve çırak rozetini kaldırmanın yöntemi var tercih edebilirsiniz.
・Mağazada belirli ürünler için 3530 Orbs Puanı mevcut. (Bazı dekorasyon ürünleri ve 3 Günlük Nitro Kredisi)
・OG kurucuyum fakat maili mecbur değiştirip teslim edebilirim, yada ödemeden sonra sizin istediğiniz maile veririm, çünkü mailim çoğu platformuma da bağlı.
Ulaşmak için: pashacontact satacağım hesaba yazabilirsiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: