Şablon Dİscord Youtuber Şablon

canbusiness
Merhaba değerli forum üyeleri,

Yakın bir tarihte sizlere "Basitleştirilmiş Yayıncı Şablonu" paylaşmıştım. Şimdi ise can sıkıntısına yaptığım YOUTUBE şablonunu paylaşmak için geldim.

Yeni kanal açmış ve YOUTUBER olmak isteyen kişiler için uygun bir şablondur. Kanallar, roller ve görünen her şeyin ayarları eksiksiz yapılmıştır.

Not: "LOG" kanalları ve "Özel Sesli Sohbet kanalı," "MARPEL" Botunu kullanarak yapılmıştır.

Daha öncesinde paylaşılmış YOUTUBE şablonu olabilir, güncel şablon arayanlar için, taze taze fırından yeni çıkmış şablon paylaşıyorum.

Şablonları yapmak bana çok keyif veriyor, stres atmak gibi bir şey benim için. İstek şablonlarınız olursa belirtmekten çekinmeyin. Boş vakitlerimde yapıp paylaşabilirim, insanlara şablon için boşa para ödemeyin.

Şablonu kullanamadan önce görsellere göz atmanızı tavsiye ederim.

Not2: Şablon tamamen bana aittir. Herhangi bir template botu veya siteden çalınmamıştır. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İletişim;
canbusiness

Şablon;

Ekli dosyalar

• chat.PNG
    chat.PNG
    13.2 KB · Görüntüleme: 226
  • Sesli Sohbet.PNG
    Sesli Sohbet.PNG
    17.6 KB · Görüntüleme: 210
  • yönetim.PNG
    yönetim.PNG
    6.1 KB · Görüntüleme: 199
  • log.PNG
    log.PNG
    12.1 KB · Görüntüleme: 207
  • rol.PNG
    rol.PNG
    16.4 KB · Görüntüleme: 227
Son düzenleme:
Konu Sahibi
canbusiness
canbusiness
reis bunu kopyalabilirmisin
Hocam forum üzerinde sunucu kopyalama adında bir sürü konu bulunmakta, isterseniz onlara göz atabilirsiniz. Maalesef ben kopyalama işlemi yapmıyorum. Eğer forumdaki üyelere güvenmiyorsanız itemsatış gibi ek sitelerde 20tl gibi basit bir ücrete bu işlemi yapıyorlar. Kusura bakmayın ben kopyalama yapmıyorum, kendi şablonlarımı atıyorum.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi