nafibey NafiBey#6948 Katılım 1 Eyl 2021 Mesajlar 39 Tepkime puanı 8 Şehir İstanbul 9 Eyl 2022 #1 Merhabalar botlist - bot destek ve reklam sunucusu sahipleri ve yöneticileri bana discord'dan NafiBey#6948 hesabına dm atabilirler mi ? İlginiz için teşekkürler...
Merhabalar botlist - bot destek ve reklam sunucusu sahipleri ve yöneticileri bana discord'dan NafiBey#6948 hesabına dm atabilirler mi ? İlginiz için teşekkürler...
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 10 Eyl 2022 #2 nafibey' Alıntı: Merhabalar botlist - bot destek ve reklam sunucusu sahipleri ve yöneticileri bana discord'dan NafiBey#6948 hesabına dm atabilirler mi ? İlginiz için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Sunucu tanıtım katagorisinde sunucunu tanıtabilirsin. Ayrıca iyi bir proje ama biraz dagınık gibi sanki Tepkiler: nafibey
nafibey' Alıntı: Merhabalar botlist - bot destek ve reklam sunucusu sahipleri ve yöneticileri bana discord'dan NafiBey#6948 hesabına dm atabilirler mi ? İlginiz için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Sunucu tanıtım katagorisinde sunucunu tanıtabilirsin. Ayrıca iyi bir proje ama biraz dagınık gibi sanki
Konu Sahibi nafibey NafiBey#6948 Katılım 1 Eyl 2021 Mesajlar 39 Tepkime puanı 8 Şehir İstanbul 10 Eyl 2022 Konu Sahibi #3 rotwex' Alıntı: Sunucu tanıtım katagorisinde sunucunu tanıtabilirsin. Ayrıca iyi bir proje ama biraz dagınık gibi sanki Genişletmek için tıkla ... Zaten var konu linkini aşağıya bırakıyorum : ➥ Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
rotwex' Alıntı: Sunucu tanıtım katagorisinde sunucunu tanıtabilirsin. Ayrıca iyi bir proje ama biraz dagınık gibi sanki Genişletmek için tıkla ... Zaten var konu linkini aşağıya bırakıyorum : ➥ Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.